info@carnivalnews.net

Asuntoa vaihtamassa – uutta asuntoa etsimässä

Onko elämässäsi nyt se vaihe, kun etsit(te) ensimmäistä omaa kotianne… tai kun on tullut vaihtaa nykyinen johonkin toiseen – mutta sitä tuttua ja turvallista kiinteistönvälittäjää ei vielä ole valittuna. Nyt on uusi palvelu, josta voit etsiä itsellesi sopivaa kiinteistönvälittäjää, mistä päin Suomea tahansa.

Palvelu toimii siten, että antamalla palveluun oman nykyisen katuosoitteesi, palvelu antaa lähellä olevat kiinteistönvälittäjät täysin maksutta, 100 % ilmaiseksi. Listatut välittäjät eivät voi itse vaikuttaa listaussijoituksiinsa.

Neliöhinnan palvelu pyrkii antamaan mahdollisimmat hyvät avaimet sinulle (teille) uuden asuntonne metsästämisessä.

Hyvän ja heikomman välittäjän välissä voi olla tuhansia euroja, joten oikean ja sopivan välittäjän valinta on yksi tärkeimmistä tehtävistäsi. Ja osuessasi sopivaan, voi olla, että käytät samaa välittäjää myös tulevaisuudessa.

1. Kerro asuntosi tiedot

Kirjoita palveluun myytäväksi aiotun asuntosi tiedot.

2. Vertaa alueesi parhaita välittäjiä

Palvelun algoritmit ehdottavat sinulle viittä alueesi parasta välittäjää. Saat maksuttomat yhteydenotot max. kolmelta välittäjältä.

Parempi hinta asunnostasi. Parhaat välittäjät saavat yleensä 5-10% enemmän asunnostasi.

3. Valitse paras välittäjä

Valitse välittäjä, joka soveltuu sinun asuntosi myyntiin parhaiten.

Suomen kattavin välittäjähakemisto – katso arviot tuntemastasi välittäjästä

Välittäjähakemisto kokoaa tiedot ja asunnomyyjien arviot suomalaisista välittäjistä. Hae välittäjä nimellä ja katso arviot.

Hyvän kiinteistönvälittäjän löytäminen on ollut arpapeliä. Uusi palvelu auttaa etsimään alueen parasta kiinteistönvälittäjää. Palvelu ehdottaa asunnonmyyjälle alueen viittä parasta välittäjää. Tämä ranking perustuu toteutuneisiin myyntitilastoihin ja -hintoihin.

Välittäjän koulutus ja kokemus

Osa alalla toimivista välittäjistä ei ole tehnyt LKV -tutkintoa, eikä siinäkään ole mitään väärää. LKV -tutkinto antaa kuitenkin varmuutta välittäjän ammattitaidosta ja lakituntemuksesta. Lakiasioiden osaaminen voi säästää sinulta joissain tapauksissa jopa tuhansia euroja. LKV-tutkinto on tentti, jossa testataan kaikkea kiinteistönvälitykseen liittyvää lakiteknistä osaamista aina perintöasioista verotuksellisiin kysymyksiin. Tentti ei ole helppo ja välittäjä joutuu tekemään ison lukutyön päästäkseen lävitse. Vain tentin läpäissyt saa käyttää itsestään nimitystä kiinteistönvälittäjä, muut alalla toimivat ovat myyntineuvottelijoita, myyntiedustajia tai muita vastaavia.

Vähintään muutaman vuoden työkokemus on välittäjävalinnassa plussaa. Siinä ajassa välittäjä on ehtinyt jo nähdä monia erilaisia tapauksia ja pystyy ammentamaan niistä tietoa sinun asuntosi myynnin yhteydessä.

One Response to “Asuntoa vaihtamassa – uutta asuntoa etsimässä

Vastaa