info@carnivalnews.net

Notkotie 5, Klaukkala

YKSILÖLLINEN, PERSOONALLINEN, AINUTLAATUINEN JA YLLÄTTÄVÄ!

759 000 €

203 m²

Notkotie 5, Klaukkala, Nurmijärvi

6-9h, k, 203 m2 + kellari 51 m2 + talousrakennus

Klaukkalan keskustassa, korkealla mäen päällä, seisoo tämä uniikki omakotitalo, joka on ammattitaidolla rakennettu ja huolellisesti ylläpidetty. Talo on harkiten suunniteltu ja pohjaratkaisu tarjoaa monia mahdollisuuksia erilaisiin elämäntilanteisiin. Tällä hetkellä koko talo on myyjäperheen kotina, mutta tilat luovat puitteet erinomaisesti myös yritystoimintaan ja edustukseen.

Tätä yllätyksellistä ja yksilöllistä rakennusta ympäröi isot terassit ja asfaltoitu helppohoitoinen piha-alue istutuksineen. Kiinteistön tontti on aidattu kauttaaltaan ja piha-alueella on hyvät parkkitilat myös vierailijoiden autoille. Kiinteistössä on runsaat varastotilat, autokatos kahdelle autolle sekä erikoisuutena talon alle kallioon louhittu kuja.

Avarassa ja hyväpohjaisessa talossa asutaan kolmessa kerroksessa. Uljas pääsisäänkäynti vie tilavaan eteishalliin. Samaan kerrokseen on sijoitettu kaksi makuuhuonetta, tyylikäs sauna-osasto takkahuoneineen, kodinhoitotilat sekä lämmin varasto, josta on käynti ulos. Keskikerroksessa sijaitsevat hiljattain uusittu keittiö-ruokailutila, upea aula, joka jatkuu valoisaan olohuoneeseen sekä omassa rauhassaan sijaitsevat kolme makuuhuonetta. Master bedroomin yhteydessä on oma sauna ja ylellinen kylpyhuone, makuuhuoneesta käynti parvekkeelle. Rakennuksen kolmannesta kerroksesta, käyttöullakolta, löytyy mitä ihanampia tiloja erinäisiin toimintoihin ja tarkoituksiin. Kulmien, muotojen ja ikkunoiden vuoksi jokainen huone on persoonallinen ja ihastuttava.

Huoliteltu sisäänkäynti, puutarha ja istutukset sekä lasitettu terassi kruunaavat tämän kokonaisuuden. Kiinteistö sijaitsee ihanalla ja hyvin hoidetulla omakotitaloalueella, rauhallisen tien varrella.

Viihtyisä ja luonnonläheinen Klaukkala vain kasvattaa suosiotaan, ja Syrjälä asuinalueena on kenties kysytyin ja suosituin. Kun kaikki on lähellä, elämästä tulee huolettomampaa. Kaikki, mikä on etenkin lapsiperheille tärkeää: päiväkodit, koulut, harrastukset ja terveyspalvelut hoituvat kädenkäänteessä ja hyvin. Palvelut löytyvät kävelymatkan etäisyydeltä. Omalla autolla ajat puolessa tunnissa Helsinkiin, bussipysäkki löytyy pienen kävelymatkan päästä.

Tämä kertakaikkisen upea kohde on vain koettava.

Vastaa