info@carnivalnews.net

Miljoonavoitto pitkävedosta

Onko mitään mahdollisuuksia voittaa miljoonaa pitkävedosta euron panoksella? Vastaus on, että kyllä on, sillä sen kerroin katto on 999 999 eli voit voittaa yhdellä eurolla lähes miljoonaa. Koska ja miten se sitten olisi mahdollista?

Pitkävedon kertoimista ja tuloksista

Jos vaikka uskoit vahvasti, että HJK voittaa Serbiassa Red Star Belgradin, olisi Suomenkin pitkässä vedossa kerroin ollut HJK:lle peräti 15 ja Stenhousenmuirin voitto Heartsista olisi antanut kertoimeksi 17. Kuudella kohteella, kuudella yllätyksellä eurokierroksella tai jollakin cup-kierroksella tällainen voitto voisi olla mahdollista. Pitkävetotulokset voit aina tarkastaa ja näet millaisilla kertoimilla, on viime aikoina voitettu.

Esimerkiksi jos lapulle olisi osannut hakea OLS:n tasurin SJK Akatemiasta 7,00,  Altrinchamin kotivoiton 6,80, Edinburghin voiton 5,20, PSG:n tasuri 6,60, Istanbul Wildin voitto eSportisa 8,40 ja Aktoben 0-1 voitto Kaysarista 10,50 niin kokonaiskerroin olisi ollut vaivainen 144 086 euroa, ei lähelläkään miljoonaa, mutta osoittaa pelien välillä päättyvän yllätykseen ja joka viikko tapahtuu useampi yllätys.

Isot voitot yllätysten kautta

Pitkävedossa ei kannata koskaan pelata suosikkia, pikemminkin hakea niitä kertoja, kun suosikki sakkaa, ja suosikit sakkaavat kaikki pari kertaa kaudesta. Sitä ei koskaan tiedä etukäteen, mutta aina seuraavana päivänä lehdet kirjoittavat sensaatiosta, kun sarjan häntäpään joukkue ottaa satumaisen 0-1 vierasvoiton sarjakärjestä ja näissä kerroin on aina luokkaa 20.

Toisaalla erilaiset cup-kilpailut ja kansainväliset koitokset antavat suurempia kertoimia ja suurempia yllätyksiä, sillä jokin joukkue on voinut treenata vain ja ainoastaan voittaakseen jonkin europelin, jonka merkitys taasen vastustajalle on ollut lähes nolla. Eikä se tarvitse olla edes niin selvää, yllätyksiä vain sattuu. Tätä kirjoitettaessa HJK aloitti Belgradin ottelunsa.

Haluatko voittaa isosti vai pelata aina parin kympin voitoilla

Kysymys voittamisen halusta lienee turha, kaikki jotka pelaavat haluavat voittaa, mutta pelaamisen lähtökohdissa on eroa. Haluaako hakea kymmenen euron panoksella pitkävedosta tai monivedosta muutaman kymmenen kerrointa, vai lähteekö oikeasti hakemaan niitä yllätyksiä, joiden kautta voi voittaa sitten niin paljon, että voi lähteä sinne paljon puhutulle matkalla maailman ympäri tai aloittaa aivan uusi harrastus ja jättää työt taakse vähäksi aikaa. Isosti voittaminen ei nimittäin onnistu varmoilla pelaten, vaan aina pelaten altavastustajaa. Se myös tarkoittaa, että voittoja tulee vähemmän, mutta sitten kun voitto osuu, on se monin verroin suurempi kuin ne kaikki pienemmät voitot ennen sitä.

Kuinka kauan sitten pitää pelata, ja pitääkö pelata joka viikko? Se on sitten itsestä kiinni, jos olet tähän mennessä pelannut lottoa vaikka kymmenen vuotta ja suurin voitto on ollut tuhat euroa, miten olisi tuloksien ollut, jos olisit joka viikko kymmenen vuoden aikana valinnut kuusi yllättäjää per viikko. Olisiko joku niistä 520 viikosta osunut ja olisit voittanut, vaikka tuon 150 000 euroa? Ja pienemmällä panoksella kuin lotossa, tai jos loton 20 euron sijasta olisit laittanut sen 20 euroa ja osunut 150 000 kertoimeen, se olisi tuottanut sinulle sen maksimin eli miljoona euroa jo alle kympin panoksella.

Voitoilla tulevaisuuden haaveet

Jokaisella pelaajalla, joka pelaa lottoa, pitkävetoa tai mitä tahansa on voittamisen suhteen haaveet. Monet haaveilevat lottomiljonäärin miljoonista ja mitä kaikkea niillä voisi ostaa ja toiset haaveilevat etelän matkasta tai uudesta autosta televisiomainoksen mukaisesti.

Mitä sinä tekisit, jos sinulle osuisi tuollainen miljoonapotti pitkävedossa? Olisitko hiljaa vai huutelisitko ääneen? Entä jatkaisitko muutaman euron viikkopanos pelaamista, siinä on kyse kuitenkin vain kuuden oikein löytämisestä, mikä on yksi vähemmän kuin lotossa.

Vastaa